Veelgestelde vragen voor parkeren bij Schiphol

Om het voor u makkelijk te maken hebben wij hieronder een lijst opgesteld met vragen die wij vaak krijgen.

 

Mocht uw vraag er niet tussen staan, voelt u zich dan vooral niet bezwaard contact met ons op te nemen.

 

Dit kan per mail of telefonisch.

Nee, indien u uw reservering binnen 24 uur voor vertrek annuleert zijn er geen kosten aan verbonden. Indien u uw reservering binnen 24 uur van vertrek annuleert verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen. Ook in verband met onze planning en personeelsbezetting.

Uw auto staat op een afgesloten parkeerplaats. Dat betekend dat alleen het personeel van Schiphol Snelparkeren toegang heeft tot het terrein. Andere klanten zullen dus niet in de buurt komen van uw auto.

De gegevens die u in ons systeem invoert zullen strekt vertrouwelijk behandeld worden. Wij zullen onder geen beding de gegevens doorspelen naar een derde partij. Wij hanteren een stricte privacy naleving.

Ja wij bieden ook overdekt parkeren aan. U kunt dit kiezen door tijdens het reserveringsproces te kiezen voor overdekt parkeren en deze aan te vinken.

Als u bepaalde specifieke wensen heeft voor het poetsen van uw auto is dat altijd mogelijk. U dient hiervoor per e-mail contact met ons op te nemen en uw wensen te omschrijven. De kans is groot dat wij dit eveneens voor u kunnen realiseren. Ons team poetsmedewerkers is ervaren en biedt buiten het standaard pakket ook een groot aantal andere diensten aan.

Zoals onder andere nare geurtjes verwijderen, Coatings aanbrengen en meer.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden hiervan.