Over Schiphol SnelParkeren

Wie is Schiphol Snel parkeren

 

Schiphol Snel Parkeren is een onderdeel van Allround Car Solutions B.V..  Schiphol Snelparkeren is een van de oudere en meer ervaren parkeerbedrijven rondom Schiphol.

 

Wij staan als team voor een degelijke en betrouwbare valetservice. Wij hebben een selecte groep chauffeurs in dienst hierdoor kunnen wij onze klanten altijd de garantie bieden dat wij uw auto met de grootst mogelijke zorg zullen behandelen. Klanttevredenheid staat bij ons met recht voorop.

 

 

Directie Allround Car Solutions.

 

De luxe van Schiphol Snel parkeren

 

Wij hebben als drijfveer dat wij het parkeren bij Schiphol makkelijker moet. Maar ook veiliger.

Het concept is ontstaan uit passie voor mobiliteit en mensen. Met dat idee dat de klant en zijn auto bij ons centraal staat zijn wij Schiphol Snelparkeren gestart, en leveren wij inmiddels al meer dan 14 jaar een solide dienstverlening op het gebied van parkeren rondom Schiphol.

 

Tevens kunt u bij ons ook uw auto professioneel laten reinigen omdat Schiphol Snelparkeren in het bezit is van een professioneel poetsbedrijf met een gedreven team. Zodat uw auto bij terugkomst er weer als nieuw uitziet.

 

Geen overbodige kilometers

 

Op nog geen 10 minuten van Schiphol gelegen weet u zeker dat er bij Schiphol Snel Parkeren geen onnodige kilometers gemaakt hoeven worden.

 

Wij rijden de snelste en veiligste route om uw auto te parkeren. Wij houden een kilometerregistratie bij die wij met u delen. Hierdoor bent ervan verzekerd dat uw auto in veilige handen is.